Blog (nejen) pro muže v ošetřovatelství...

Motto: "SESTRA je výjimečné povolání pro výjimečné muže..."

pondělí 1. ledna 2024

EDITORIAL 2024


Vážení čtenáři a partneři a příznivci blogu MEN IN NURSING CZ,

s hlubokým uznáním a vděčností se na vás obracím na prahu nového roku. Rok 2023 byl pro blog který pro vás připravuji nejen obdobím růstu a rozvoje, ale především časem, kdy jsme společně sdíleli a prohlubovali naše poznání o dění ve zdravotnictví. Vaše neustálá podpora a zájem byly pro mě neocenitelným zdrojem inspirace a motivace.

V uplynulém roce jsem se na MEN IN NURSING CZ zaměřil na problematiku pracovních podmínek, která se dotýká nejen sester, ale i širokého spektra zdravotnických pracovníků. Je jasné, že toto téma je pro nás všechny stále aktuální, a pro to v něm budeme pokračovat i v nadcházejícím roce 2024. Věřím, že tato snaha přispívá k lepšímu porozumění a ocenění nesmírně důležité role, kterou zdravotníci hrají v naší společnosti.

MEN IN NURSING CZ rozšířil svou působnost i na novou sociální síť Threads. Tento krok mi umožňuje ještě více se přiblížit k mým čtenářům a nabídnout jim nové formáty a způsoby interakce.

Jednou z novinek, kterou jsem pro vás připravil, je natáčení krátkých videí. Tato videa se zaměřují na prezentaci výsledků zajímavých studií z celého světa, týkajících se pracovních podmínek a zátěže zdravotníků, ale i na další relevantní témata. Věřím, že tento nový formát bude pro vás přínosný a zajímavý.

Na závěr bych chtěl vyjádřit upřímné poděkování za všechny vaše náměty, připomínky a podporu, které jsou pro mě nejen cenným zpětnovazebným mechanismem, ale také zdrojem inspirace pro další práci. Vaše aktivní účast a zájem o blog jsou pro mě největším oceněním.

Přeji vám všem, věrným čtenářům a partnerům, vše nejlepší do nového roku 2024. Ať je plný zdraví, štěstí a spokojenosti, ať osobně tak i profesně. Těším se na další společně strávené chvíle na stránkách mého blogu.




S úctou a přáním všeho nejlepšího,

Mgr. Pavel Boháček,
autor blogu MEN IN NURSING CZ